KRUZZEL

Salokāms skrejritenis Hyperion B 23550

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 232
ID: 32425
Produkta kods: 17502-UNIW
Svītrkods: 5900779950559

97.86€
(Bez PVN: 80.87€)

Ar ESTO uz nomaksu

Imagem

Piegādes laiks

  • Piegādes laiks 3-6.d.d
  • Preci iespējams saņemt Jelgavā(miezītes ceļš 20A) iepriekš pasūtot (apmaksa uz vietas,preci saņemot).
  • Maksimālais preces izmērs pakomātam!

 

Imagem

Piegādes iespējas

 Imagem  Imagem

Preces apraksts

Salokāms skrejritenis Hyperion B 23550

? LIELIE GUMIJAS RITEŅI  – pateicoties tam, ka skrejritenim ir lieli un gumijas riteņi, braukšana ar to ir ērta . Riteņi ir manevrējami un ļoti viegli pārvietojami . Transportlīdzeklis ir īpaši izturīgs, tā maksimālā kravnesība ir no 20 līdz 100 kg, kas ir piemērota bērniem, jauniešiem un veciem cilvēkiem.  

? ABEC-9 GULTŅI - kā zināms, gultnis ļoti lielā mērā ietekmē skrejriteņa sasniegto ātrumu un, turklāt, braukšanas komfortu. Pateicoties tam, ka skrejritenim ir augstas klases gultņi - ABEC-9, tas nodrošina labāku precizitāti, efektivitāti un spēju sasniegt lielāku ātrumu .

? STŪRES AUGSTUMA REGULĒŠANA AR "KLIKŠĶI"  - skrejritenim ir 3 pakāpju stūres augstuma regulēšana. Lai mainītu augstumu, vienkārši nospiediet pogu un ievietojiet to caurumā, kas atrodas zemāk vai augstāk. Mēs piedāvājam Motorolleram ir alumīnija pamatne, kas padara to vieglu - 6,5 kg . 

? URBAN / FOLDABLE  – salokāms pilsētas skrejritenis ir inovatīvs risinājums cilvēkiem, kuri novērtē ātru un ekoloģisku transporta līdzekli. Izstrādāts, domājot par mobilitāti, nodrošina ērtu ceļošanu pilsētas nostūros un šaurumos . Īpaši praktiskā salocīšanas funkcija padara mūsu skrejriteni viegli pārnēsājamu un uzglabājamu . Salocīšana aizņem tikai dažus mirkļus, kas ļauj ērti pārvadāt to sabiedriskajā transportā vai uzglabāt nelielās telpās.  

? SPECIFIKĀCIJA - krāsa: melna; materiāls: alumīnijs + gumija; 2 bremzes: disks un spārns; riteņi: gumija; gultņi: ABEC-9; kāja: jā; atstarotājs: uz aizmugurējā spārna; riteņa diametrs: 20 cm; izmēri: 97 x 37 x 105 cm; platformas izmēri: 37 x 14 cm; augstuma regulēšana: no 90 līdz 105 cm; svars: 6,5 kg; svars iepakojumā: 7 kg.

SPECIFIKĀCIJA:

  • melna krāsa
  • materiāls: alumīnijs + gumija
  • 2 bremzes: disks un spārns
  • riteņi: gumija
  • gultņi: ABEC-9
  • kāja: jā
  • atstarotājs: uz aizmugurējā spārna
  • riteņa diametrs: 20 cm
  • izmēri: 97 x 37 x 105 cm
  • platformas izmēri: 37 x 14 cm
  • augstuma regulēšana: no 90 līdz 105 cm
  • svars: 6,5 kg
  • svars iepakojumā: 7 kg.

Skrejritenis ir ne tikai rotaļu līdzeklis, bet arī arvien populārāks, ekoloģisks pārvietošanās līdzeklis. Salokāmo skrejriteni var izmantot gan bērni, gan pieaugušie. Lielais riteņu diametrs padara to viegli vadāmu, un tas ātri attīsta ievērojamu ātrumu. Gumijas riteņi padara braukšanu ērtu. Tie ir veikli un ļoti viegli vadāmi, garantē labu saķeri un absorbē nelielus nelīdzenumus uz ceļa. Skrejritenim ir arī statīvs, kas ļauj to atstāt stāvošā stāvoklī. Tas ne tikai atvieglo lietošanu, bet arī padara transportlīdzekli mazāk uzņēmīgu pret dažāda veida bojājumiem, kas var rasties, guļot uz zemes vai atspiežoties pret sienām vai citiem priekšmetiem. Skrejriteņa regulējamā stūre garantē regulēšanu atbilstoši lietotāja augumam. Stūres dubultā bloķēšana pasargā to no nekontrolētas atslābšanas pat ātri braucot pa nelīdzenām virsmām. Metāla aizbīdņi ļauj regulēt augstumu līdz 3 līmeņiem, un ātri atbrīvojošais fiksators droši nofiksē stūri izvēlētajā pozīcijā. Dubļusargs virs aizmugurējā riteņa kalpo arī kā bremze. Plašā galvenā platforma nodrošina drošu un ērtu pozīciju. Tas ietekmē braukšanas vieglumu ar skrejriteni, kā arī palielina paātrinājuma efektivitāti stumšanas rezultātā, kas var būt dinamiskāks, ja otrai kājai ir stabila pamatne. Skrejriteni ir ļoti viegli salikt. Vienkārši izņemiet to no kastes, ievietojiet rokturus stūrē, atlociet visu konstrukciju, izmantojot vienu sviru, un jūs varat sākt braukt uzreiz.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Balts Elektriskais skūters  SEL-65230W white Balts Elektriskais skūters SEL-65230W white 338.35€ T-MLX49323
Ir pieejams
Noliktavā 4
Elektriskais skrejritenis SCK-5400 white Elektriskais skrejritenis SCK-5400 white 160.67€ T-MLX46444
Ir pieejams
Noliktavā 4
Manta MES1002J X-Rider elektriskais skrejritenis Manta MES1002J X-Rider elektriskais skrejritenis 728.02€ T-MLX53416
Ir pieejams
Noliktavā 3
Denver SCO-80110,elektriskais skrejritenis Denver SCO-80110,elektriskais skrejritenis 317.75€ / gab T-MLX29554
Ir pieejams
Noliktavā 7
/ gab
Blaupunkt ESC90X-elektriskais skrejritenis 350W Blaupunkt ESC90X-elektriskais skrejritenis 350W 740.54€ / gab T-MLX55081
Ir pieejams
Noliktavā 4
/ gab

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi

Lūdzu, autorizējieties vai reģistrējieties, lai pievienotu atsauksmi.
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums www.elair.lv